CHOCOGASTRO

Vznik firmy

Společnost Chocogastro, s.r.o. vznikla v roce 2000 s cílem dodávat na trh kvalitní čokoládu s privátním potiskem. U zrodu stáli lidé se zkušenostmi se zpracováním čokolády a profesionálové z oblasti marketingu a obchodu.

Výrobní zázemí

Základním pilířem výroby je kontinuální linka značky Hacos na zpracování čokolády. Tento stroj složitým, technologicky náročným, postupem roztavenou čokoládovou hmotu odlévá do forem, následně chladí a pak čokoládu z forem odděluje. Takto vyrobené čokolády je dále potřeba zabalit do Vámi navržených obalů a k tomu slouží několik dalších balících strojů.

Naše výrobky můžeme balit do hliníkové fólie s papírovým přebalem, do BOPP fólie ve flowpacku nebo double-twistu. Samozřejmostí je také kompletační úsek, kde finalizujeme různé dárkové kazetky, krabičky a jiné.

Pokračujte zde k virtuální prohlídce

Ruční práce

Přestože pro zachování neměnné vysoké kvality většina prací v naší výrobě je automatizována, máme úsek, který je dominantou ruční práce. Jedná se o výrobu pralinek dle ověřených belgických receptur. Kvalitní suroviny a profesionální pracovnící dávají vziknout lahodným ručně vyráběným pralinkám.

Filozofie společnosti

Chocogastro si vždy základalo na spokojenosti našich zákazníků. Dostát tomuto cíli znamená být stále lepšími, zvyšovat kvalitu výrobků a přicházet s novými nápady a produkty.

©Chocogastro, s.r.o. 2014