Lait collection (mléčná čokoláda)

Přehled

Costa Rica

Voní po pražených kakaových bobech a teplém dřevu. Tyto jemné vůně se ukrývají v lahodném mléčném krému.

Když necháte čokoládu pomalu rozplynout se na jazyku, ucítíte chuť hřebíčku a oliv.

  • Obsah kakaa min 38.5%
  • Typ kakaových bobů Trinitario
  • Aroma: pražené kakao, olivy, dřevo, hřebíček
  • Zpracovatelnost:
    • temperování jako klasická čokoláda
    • skvělá pro krémy a mousse

Venezuela

Má jemné oříškové aroma s podtóny vanilky a karamelu se silnou chutí pražených kakaových bobů a mléka.

  • Obsah kakaa min 43.5%
  • Typ kakaových bobů Criollo & Trinitario
  • Aroma: kořeněná, oříšková, vanilková, karamelová
  • Zpracovatelnost:
    • temperování běžné
©Chocogastro, s.r.o. 2014